Merry Christmas!

God Jul till er alla från oss :D
Anna och Lars har tillbringat dagen ute i parken medan Niko och Olle har jobbat som sjutton! (Rättelse: väntat på en lastbil i två timmar, jobbat i 1,5 timme och sedan fått massa gratis öl + julbord). Dom snälla grekerna gav Niko och Olle tillåtelse att ta med mat hem till deras två arma reskompisar. Julpicknick i parken blev det alltså.

Vi var ett litet gäng från huset som gick till kyrkan för att lyssna på julmusik. Man fick jelly beans och toblerone när man gick in och ut ur kyrkan. Yum! :D

Tidigare i veckan fick Anna paket från Sverige som hon sparat under sängen (istället för under granen). Idag fick hon äntligen öppna och i fanns massa lakrits, ÄKTA lakrits. Det är verkligen grejer det! Tack!


Nicklas och Lars fick också paket från Sverige här om dagen, Zeunerts julmust. För dom som inte vet så hade Lars och Niko nästintill ångest över hur dom skulle klara en jul utan Zeunerts så lyckan var stor! Tack!


Imorgonkväll ska vi i huset samlas för julmiddag. Våran uppgift är att ta med sallad och dessert. Vi tänker göra pepparkaks cheesecake. Vi har hört rykten om julskinka, köttbullar och sill.


Igår var en lugn och skön dag. Anna och Niko gick omkring en massa, bland annat över Harbour Bridge för att kolla in Luna Park. Även Olle kom över bron efter jobbet och visade vägen till Neutral Bay.
Vi hade med oss iPod och låg och lyssnade på musik och bara njöt. Senare mot kvällning gick vi tillbaka över bron igen och lade oss i Botaniska trädgården för att vänta på mörkret. Hamnen är så himla fin när solen gått ner och alla lampor tänds överallt.


Hoppas ni har det riktigt mysigt hemma i vinterland!

Kommentarer
Postat av: Svante

Vi har det, precis som det SKA vara på julafton. Massor med snö och kallt så att myggen håller sej borta.

2010-12-24 @ 15:21:46
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Det är skönt att slippa myggen!

Bada kan man göra i badhuset!

GOD JUL PÅ ER IGEN!!

2010-12-24 @ 22:11:23

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0