IKEA this is comfortable!

Vi ber om ursäkt för avsaknad av inlägg, vi har helt enkelt inte tagit oss tid.

 

Veckan har flutit på i makligt tempo, inte mycket av intresse har hänt med andra ord. Vi borde ha sökt mer jobb än vad vi har men på nåt vis har vi ändå inte gjort det. Vi gick in på en klädbutik här om dagen som sökte personal men dom ville inte ha något med backpackers att göra så tji fick vi.Vi gick till ett kontor för att söka ett par jobb men för att göra detta krävdes en medlemsavgift på cirkus 500 sek, kändes lite tungt just nu..

 

Lars och Olle har däremot jobbat ett par dagar. Packat och lyft tunga saker. Riktiga karlakarlar!

 

Stackars Niko har legat sjuk och därför har inte så mycket hänt på musikfronten. (en gång bjöd olle på treo brustablett men de skulle han aldrig ha gjort, Niko som sagt att han borde vara tyst och ta det lugnt pratade på och hoppade upp och ner som ett litet barn)  Sebastian övar dock flitigt på sin ukulele. Som han inte ens ska uppträda med, om han nu inte i smyg planerar en solokarriär. Vem vet :)

 

En läskig sak hände i vårat rum i förrgår. Lars sa till oss andra att titta bort. Precis innan han sa dessa väl valda ord hörde vi dock "åh fy fan vad äckligt". Självklart kunde vi inte låta bli att titta. Det visade sig vara en 6 centimeter stor, tjock och äcklig skalbagge, fy!! Han var kvick som attan men till slut lyckades den modige Lars få tag på sattyget. Ner till toaletten och adjöss med dig!

 

Igår flyttade vi in till våra underbara, fantastiska, makalöst dyra dorms. Inte mycket man fick för pengarna men ändå helt okej boende mitt i centrala Sydney. Som invigningsritual begav vi oss till närmsta kareokebar/pub. 100 dollar till vinnaren av kvällens kareoketävling! Vi var fega och ställde inte upp men hade förmodligen inte varit sämst på stället (kanske Anna hade varit sämst). Vi fick äran att höra världens kassaste version av foo fighters "best of you" plus en mycket skrikig (alltså tjejskrik som när vi blir rädda för en spindel) version av Beyonces "halo". Vi satt här om kvällen och tänkte på idol som vi förstår att många där hemma följer med stor spänning. Nu har vi i alla fall fått våran dos.

 

Vi har separerat. Niko, Anna och Lars har sina sängar i ett rum och Sebbe, Olle och Carro har sina i det andra rummet.

 

Efter bara två veckor utanför Sveriges gränser fick Anna IKEA-abstinens och Lars fick en craving efter köttbullar. Det var bara att ge sig av mot närmaste IKEA som ligger cirka en mil utanför city. Det var exakt som att gå på IKEA i Sverige förutom att maten i slutet av affären var mycket dyrare! Där fanns Kalles kaviar, knäckebröd, pepparkakor, köttbullar, kräftor, salta fiskar, ja allt du kan tänka dig! Vi hittade även felstavad hjortronsylt! Cloudberryjam hit och cloudberryjam dit, alla vet ju att det heter deercrackerjam! :D

 

I övrigt gnisslar sebbe och niko tänder, olle smackar och pratar, anna pratar, lars snarkar högt och (läskigast av allt) carro gör absolut ingenting i sömnen.

 

 

Hope you´re all having a great time!!

 

 

Fukosten i parken, Carro var grinig efter att ha blivit upptvingad ur sängen allt för tidigt.
Vi hade våran alldeles egna vägvisare till Ikea, han visste bara inte om det..
//Anna och Carro

Kommentarer
Postat av: petra

Haha, söt du är Carro! :)

2010-09-16 @ 16:13:36
Postat av: Svante

Diskningsabstinens LG ????

2010-09-16 @ 21:04:51
Postat av: Birre

Kände igen mig på sista bilden, IKEAs matservering haha. Såg ut att vara en fin lägenhet även om den säkert inte hade rätt pris ;). Krya på dig Niklas och snart är det dags för en upload av ett framträdande i Australien! Om jag får önska såhär i förhand vill jag ha Don't stop Believin' :)// Birre

2010-09-19 @ 00:33:26

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0