Shady Pines

HallIhallÅ!
Laser Tag med huset i fredags efter jobbet, wiehoo! Lite air hockey på det samt öl och scary canary. Och viktigast av ALLT, en thai jug, en drink som serverades i en sandlådehink som Lars lyckades sno med hem sen, score!

I lördags provade vi från huset på poolen som ligger i våran fina park.
Vi lekte tag (kull), Tu-Tu Train och gjorde summersaults (kullerbyttor) i vattnet. Himla skojigt!
På kvällen gick vi ut på en pub som heter Shady Pines, riktigt mysigt ställe! Vi dansade bugg och jive, drack artillery punch och snackade skit :) John och Charlie lämnar oss så det var lite som en avskedsfest.

Idag åkte vi till stranden och Sebastian + Lars lekte i vågorna i en evighet. Sen blev det lite filmmys.

Jag och Lars har fått en ny rumskamrat. En brittiskt kille som har bott här i huset sen vi kom hit i september. Killarna han bodde i samma rum som innan har åkt vidare medan han måste stanna ett par veckor till.

Tyvärr har vi helt glömt att ta bilder under helgen så detta blir en mycket svart/vit uppdatering.Uppdatering från Melbourne:
I Melbourne är det finfint, den mest spännande staden hittills! Hostelet är fräscht (sover för sina ihoptjänade nätter från yha-spelningarna) och människorna är vänliga.
Nicklas har haft några egna spelningar som har gått mycket bra, folk verkar gilla vad dom hör och vill höra mer!
Igår var den stora spelningen med bandet "Spelningen gick prima! Jag hade grymt roligt och efterfesten var helt ok. Kul att få berömm av 2 kändisar också! Choirboys var asduktiga och jag fick släppa in folk vip :P "

Kommentarer
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Vi följer utvecklingen med spänning!

Härligt att ni har det bra allihop!

2011-02-02 @ 20:02:14

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0