all good things come to an end

Goodbye Australia, see ya later!





48 timmar senare och vi är i Koh Samui, Thailand. På Lawana Resort i värsta lyxdubbelrummet. Jo vi ska nog byta ner oss om ett par dagar men det är ju ändå billigt att lyxa till det här i detta land.

Att resa i 48 timmar tog kol på mig och Nicklas, när vi kom till Bangkoks flygplats och möttes av Informationspersonal som fattade nada english och sa åt oss att hoppa in i en taxi som svar på allting så höll vi på att ge upp hela Thailands resan. Nästan.
Fy farao. Men vi fick tillslut hjälp av en engelsk thailändare och hans mamma, megastort TACK till dom!!! Killen jobbade inom musik så Nicklas och han hade visst mycket att prata om också..

Det är ju regnperiod här i Thailand säger dom. Vi hoppas på sol i alla fall. Koh Samui ska tydligen inte ha nån regnperiod, vi får väl se.. Lars och Olle (som redan varit här ett par dagar) säger att det regnar åtminstone varje kväll/natt men så länge det håller sig til natten är jag glad.


Jag brukar ofta komma och tänka på vissa saker som jag Verkligen saknar med Sverige, fyra som är väldigt återkommande. Alltså saker inte människor pratar jag om nu.
Svenskt kranvatten!!
Hårdmacka med leverpastej
Att inte behöva bo i en väska som luktar äckligt och måste packas om hela j###a tiden och som sen väger ett ton
Lakrits

Alltså mest mat.
Nej om man skulle ta och äta lite frukost och lägga sig vid poolen :)

Ses om två veckor


Kommentarer
Postat av: Linnéa

När du kommer till Linköping kan jag bjuda på en exklusiv tvårätters. Vi inleder med knäckemacka med leverpastej samt nyplockad persiljekvist. Till efterrätt blir det lakrits, hem-rensad från gott och blandat-påsen. Till dryck serveras vatten direkt tappat från kranen. SES SNART!!! Puss

2011-05-15 @ 01:25:13
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Tänk att ni snart är hemma! Tiden som kändes så lång är plötsligt kort nu...livets paradoxer...Vi väntar med spänning på att få se er igen!

Välkomna hem!

KRAM!

2011-05-16 @ 22:40:40
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Tänk att tiden som kändes såååå låång har gått så fort plötsligt! Det är väl det som ingår i livets paradoxer...Känns spännande att få se er snart igen på riktigt.... Välkomna hem!

KRAM!

2011-05-16 @ 23:00:33
Postat av: Inger

Håller med föregående skrivare...vi längtar också att få se er och få höra ännu mer om era äventyr.Ha så gott sista veckan! KRAM!

2011-05-20 @ 07:09:25
Postat av: Carina

Härligt att bo på lyxhotell. Inger och jag var på spa och bodde på hotell förra helgen det var lyxigt att bara sätta sig och bli serverad allt. Njut och ha det sååå bra resten av ert äventyr. Vi ses snart. Kram Carina

2011-05-21 @ 16:35:10

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0