Juldagen

Vi åkte vi till stranden. Bronte Beach.
Lars och Niko var så lyckliga över dom enorma vågorna att man kunde höra "bästa juldagen någonsin" utropas.

Här är cirkus halva huset samlade på stranden.


När vi kom hem var det julmiddag/julfest i huset. Mycket lyckat!
Vi fick massa olika potatis och grönsaker (tom rödbetssallad). Dock inte allt för mycket kött. Hemgjorda köttbullar, julskinka och inlagd sill kunde vi däremot räkna med!
Våran pepparkakscheesecake blev succé, folk slogs över sista biten!
Under kvällen kom vi bl.a. in på självmordsstatestik för olika länder, lite som en tävling. Mycket mysko ja.. Britterna tyckte vi borde ligga högt upp eftersom vi har det så mörkt och tråkigt hemma i Sverige större delen av året. Dock är ju flickorna så otroligt vackra uppe i Skandinavien så varför skulle killarna där vilja ta livet av sig? kom dom fram till sen.
Olle och Niko var elaka och gjorde Lars till allmänt åtlöje inför dom övriga i huset. Det hade med Lars val av inriktning i lumpen att göra. Dock var inget av det som sades sant. Vi kan tyvärr inte skriva vad som sades här i bloggen då det inte är bloggvänligt material.
Senare tvingades Nicklas ta fram gitarren och till allas(?) glädje blev det allsång natten lång, Nice indeed!

På Julaftonskväll hade vi skype-kaos med allas datorer i rum 4. Senare kollade vi på "it´s a wonderful life". Dock slutade det med att endast Anna och Olle var vakna ända till slutet av filmen. Riktigt bra julfilm!
Sam försökte under gårdagen övertala folk att se Love Actually som enligt honom var den bästa julfilmen. Vet inte riktigt om någon annan var beredd att hålla med.

Denna dagen är lite utav en slödag. Vi har varit till Glebe. Där har dom riktigt god mat! Ni kan ju försöka lista ut vad vi åt med hjälp av bilden nedan.
Senare ska vi nog möta upp Fedriko för lite laser skirmish!Vill bara säga det också att våran jul har varit sinnessjukt varm, moahahahhaha :P :P :P

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Vilken grym jul ni haft!Men,ni skulle lyssnat på Samkillen,Love actually är bästa julfilmen alla kategorier!;)

2010-12-29 @ 21:27:23
Postat av: mamma&pappa

Gott slut och gott nytt år! Hoppas allt är bra med er och att ni får ett härligt nyår.

Inger o Kenneth.

2010-12-30 @ 19:12:06
Postat av: Carina

GOTT NYTT ÅR på er alla . Anna imorgon ska vi fira den andra julaftonen som sig bör. Nytt för i år är att vi vuxna ska vara med och spela om julklapparna, kan ju bara sluta på ett sätt....kul ska det bli. Ha det så bra. Kram.

2010-12-31 @ 17:01:30

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0