The social network

Hej alla glada!

Vilken superhelg det varit!

Det började med korridor/halloweenfest i fredagskväll. Mycket lyckat!!
Alla femton rum deltog med teman och glatt humör :D

Anna slog ihop sig med Carro, Sebbe och Olle eftersom hennes rumskompisar var tvugna att jobba (däremot visade det sig att Niko hann precis i tid till festen i alla fall + att han då redan tjuvstartat eftersom han på sitt gig blev bjuden på båda vin och öl och hela faderullan).

Vårat tema var Facebook.
Vi hade chat, "what´s on your mind" lappar, farmville, add friends, tag a friend, photos och ballonger!
Våran utklädnad kan ni se nedan, vi var himla smarta tyckte vi!

Andra favoritrum var 90-tals disco med blå härliga drinkar, strand-tema med sex on the beach, doktor-tema med medicin (riktigt läskig medicin). Annas lapp löd: "you are on your way home from work. All of a sudden you realize that you are lost. Yesterday you forgot your child´s birthday for the first time ever. Is something wrong with you?". Så fick man leta på det man trodde var sin rätta medicin och dricka upp detta. Carro hade rabies & Sebbe malaria.
Det rummet vann priset för bästa tema btw.

Doktorrummet består av två svenska killar och en svensk tjej. Discorummet betår av två danskor. Vi har även ett rum med två norrmän och ett med tre svenska killar. Sedan har vi också ett par amerikaner, kanadensare, britter, tyskar m.m.
Himla trevlig folk måste vi säga!!

Vid ett kom Lars hem från jobbet och trodde att han kunde smita in på rummet och lägga sig och sova. Men icke!! Smarta som vi var öppnade vi dörren med nyckeln och trakasserade Lars tills han inte hade något annat val än att öppna sin vinare och partaja!

Minneskortet till kameran lades undan under kvällen på ett mycket smart ställe (så pass smart att vi själva inte kan hitta det igen..) så därför finns tyvärr inga bilder från större delen av kvällen.
Det som finns är bilder från kvällens sista timme..
Det enda smolket i bägaren efter en kanonkväll!

Lördagen spenderades delvis i parken. Solen gassade och vi passade på att bara ta det lugnt och läsa några rader.

På kvällen gick Anna, Niko och Olle på bio, the social network. Vi gillade filmen starkt!
Här kommer en trailer om det finns någon som ännu inte sett den.
 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha! Ni verkar ha haft superkul! Bra tema :) Så synd att ni är så smarta annars hade vi kunnat gotta oss i massor utav bilder här hemma men men vi får fantisera utefter de ni beskrivit:), så 90-tal ;) Kramkram

2010-11-01 @ 22:33:23

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0