Umbrella

Tjao!
Anna var som vanligt och lyssnade på Niko när han spelade på YHA, Gratis mat! (snarare välförtjänt mat tack vare proffsig pojkvän) Denna kväll kom bl.a. en 80-årig kvinna och satte sig vid samma bord. Härlig backpacker som var ensam på ett tre-månaders äventyr i Australien och Nya Zeeland. Himla kul att backpackers inte enbart är unga människor :) En tysk och två svenskar slog sig senare ner vid bordet och svenskarna gjorde det klassiska misstaget att prata svenska i tron om att alla runt omkring inte förstod vad dom sa. Sånt är alltid kul när det inte händer en själv. Kan ju bli himla pinsamt.. Tysken berättade om sin "nya" rumskompis som sov sittandes, märkligt.

I lördags var vi (alla sex!) på bio på IMAX i Darling Harbour. Mäktigt, tydligen en utav de största skärmarna i världen. Lite jobbigt stor dock. Man var ju tvungen att röra på huvudet medan man kollade på filmen.
Innan bion gick vi till Glebe för att äta på restaurang. Vi hittade ett trevligt, inte allt för dyrt ställe med kontorstolar och mycket god mat.Tidigare under dagen bakade vi kakor med Lars, "the cook master". Tripple double chocolate chip cookie. Som vi kallar det. Blev inte 100% lyckat, men nästan.
Söndag var samma trio på marknad i Glebe. Det var paraply-tema. Stekig sol och goda remmar!
Eftermiddagen spenderades i parken tillsammans med vattenmelon, bok och en prisvärd vattenspruta, härligt.
Nicklas lirade helgen lång och på söndagen hann han även med att träffa en Sala-kille.

Olle jobbade och jobbade. Sebastian höll på med hemlisar.

Tack och adjö!

Kommentarer

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0