Scandinavian girls!

Här jobbade Niko i måndags med crewoncall! Han ska även dit imorgon. Idag har han istället jobbat med att fixa upp ett sexpo :) En mässa med inriktning på sex och paintball.
Han har även en jobbarkomis som är väldigt inriktad på just sex. Och Skandinaviska kvinnor. Han vill att Nicklas ska lära honom säga både det ena och det andra på svenska. Som vi dessvärre inte kommer publicera i denna blogg. Idag frågade jobbarkompisen om Nicklas hade gått ut med en allmän varning till svenska tjejer. Så vi kände vårat ansvar och varnar den ringa men dock superviktiga skara läsare som vi har.

Sebbson och Anna har jobbat åt Consortium idag. Hämtat, packat, klippt och klistrat. Ja, lite allt möjligt. Ett jobb man också blir inringd till dag för dag. Passar bra ihop med Annas child care. Om det inte var för det att dom ringer samma dagar medan vissa dagar går man bara där och gör ingenting.

Vi har alla våra små egenskaper. Här får ni lista ut en av Olles.
Igår hade Olle glömt nyckeln till rummet (det har btw aldrig hänt förut). Han frågade Sebastian om han fick låna hans nyckel så han kunde gå upp och hämta sina grejer och dra till jobbet. Vi + Sebastian och Lars sitter nere i matrummet och äter. Efter ett tag börjar Sebastian undra vart hans nycklar tagit vägen (Carros nycklar ligger också kvar på rummet kan vara värt att nämna). Ett samtal till Olle som är halvvägs till jobbet "just fan, glömde lämna tillbaka dom". Olle skulle inte komma tillbaka förens sent sent på kvällen/natten. Carro går ju som ni vet upp halv fem så där satt dom utan tillgång till rummet. Snabbt som attan springer dom och möter Olle och får tillbaka nyckeln. Anna och Lars satt kvar och funderade över hur Olle skulle komma in genom huvudingången på natten sen, utan nyckel..

Till Olles försvar: Carro hade inte sina nycklar på sig heller..

Tisdagmorgon: Olle kommer ner till köket. Olle ser en matlåda stå på diskbänken. Olle tänker; "Shit, jag har gjort det igen!". Olle slänger makaronipuddingen och diskar matlådan.
Carro kommer hem från jobbet. Carro hittar inte sin låda med makaronipudding. Däremot finns Olles mycket större matlåda med stor text "OLLES rum 22" (eller åtta var det visst) i kylen.

Till Olles försvar: Carro härmade Olles maträtt och move (move= att glömma saker)

För att väga upp det hela kan vi även säga att Olle är otroligt smart, dataspelsnörd, social med humor (har ni läst hans blogg?) plus en hejjare på musik! (Anna är Olles wingman)

Cheers!

Kommentarer
Postat av: Tomas

åååh. jag vill också ha Anna som wingman!!!

2010-10-12 @ 21:26:46
URL: http://www.tomaslif.blogspot.com
Postat av: Sofia

Haha! Det där med nycklar är inte lätt inte....

Idag har ni missat första snön! Den föll från klarblå himmel typ... och inte bara en gång utan ett antal snöfallstillfällen. Må så gott i värmen!

puss och kram

2010-10-15 @ 17:40:47
Postat av: Cattis

Härligt tjejer!

Men ni får inte snåla så med uppdateringarna!

Mer mer mer! Mera bilder, mera filmer. Mera! Okeeeeeeeeeej?



Ha det suvve!



2010-10-15 @ 19:43:19
Postat av: Linnea

HAHA! Så himla skönt skrivet inlägg :) Skype någon gång efter tisdag (tentadag) Anna! Då kanske man får lära sig mer om icke-publicerbart material?! Ha det bra alla!

2010-10-16 @ 00:40:22

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0