Livet suger :D

VARNING! Detta är ett gästinlägg skrivet av Lars, ej lämpligt för barn under 18 år!

 

”Disclaimer:Tungt censurerat utav ägarna av bloggen, aka A & C ´nuff said…”

 

 

Tja alla, laser-gunner här.

Jo ni läste rätt ytterligare ett namn att lägga till min långa lista med smeknamn, även om det redan finns i en del olika former.

 

Passar på att börja med att be om ursäkt om jag kommer verka konstig, arg ,bitter eller bara rent av kass på att skriva blogg (detta är liksom första gången jag skriver blogg el dylikt ).

 

Visste ni att livet suger? Jag bara konstaterar det en av min vapendragare tidigare konstaterat om och om igen i sin blogg, nämligen att livet suger. www.olleboll.tumblr.com check it out, it´s legit!

 

Vi höll på idag med det roliga arbetet att ordna boende i en mer fast form, nämligen 2 st ”dorm rooms” som vi bestämt oss för istället för ett gemensamt eget hus som först var tanken. Tråkigt men det är verkligheten som kom ifatt oss, vi är ju trots allt lite av nybörjare här i OZ.

Började dagen med en glad tanke, att nu ska det lösa sig något för oss då vi hade fått rummen till ett relativt billigt pris…trodde vi, men när vi kom till kontoret hos dom vi skulle hyra av så började det snabbt gå upp för oss att vi gått ner i skiten , helvetesgapet om man nu så vill, vaktat utav en glasögonprydd hynda värre än stalin och hitler i kvinnlig form.

 

Men vi spolar tillbaka bandet något så ni läsare kan lättare förstå lite av den ilska ni kanske anande i tidigare text. Vi går helt enkelt tillbaka till diskussionen angående valet mellan det egna huset eller dom här rummen, för att göra en tråkig lång läsning kort; valet i favör till rummen baserades på två saker. Dessa saker dementerades kraftfullt, näsvist och med en touch av bitchighet av icke anade proportioner av tidigare nämnda kvinnliga stalin/hitler.

Vi började ställa frågor, vilket inte accepterades av nämnda hynda vilket i sin tur resulterade i att tillslut så blev resterande personal i närheten inblandade i diskussionen och ställde upp sig bakom henne som en ogenomtränglig Berlinmur. Trots allt så skrev vi på papper eftersom det helt enkelt inte finns något annat, så nu har vi iaf boende fixat dom närmsta 6 veckorna.

 

När vi skrivit på papperna frågade Niko lite skämtsamt ”do you have any tips concerning work?” Svaret blev ”try interrogation”.

 

 

Hur som helst ,vi lämnade deras kontor aningen missnöjda men iaf med boende, i centrala sydney dessutom.

”Fun pointless fact of the day”
Sydney är tredje dyraste staden i världen, dyrast i Australien och Australien är elfte dyraste landet i världen ( det har vi fått känna på idag ordentligt )

 

Men som jag säger här nere ” Keep your eyes on the price”  även om jag just nu bara känner avsmak och har grova smärtor i röven…

 

Utöver detta så har vi det skitskoj här nereJ bara lite motgångar nu i början. Men dom är bara att övervinna, som sagt ”Keep your eyes on the price!”

 

Nu hinner jag inte skriva mer men det kommer nog mer ska ni se…moahaha

 

Tack och hej från Lars

P.s Livet suger ;)


Kommentarer
Postat av: Catarina & Bengt

Lars Gunnar!

Du är lysande bloggskrivare! Keep it up!

2010-09-15 @ 09:19:05
Postat av: Jocke

Keep it real lars

2010-09-17 @ 03:45:50

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0