The handbreaker!!

Tänk mastig bioröst: "once upon a time he broke his hand, now he breaks hands!"

(lars har i princip brutit sin egen hand och imorse råkade niko skrämma lars så att han slog honom på handen med sin tjocka bok, the handbreaker kommer bli en kassasuccé och står på vår lista över jobb att ta till när pengarna börjar sina)


Imorse vaknade vi av att Olles telefon ringde och sedan ringde Lars telefon direkt efter. Lars sprang ut ur rummet med telefonen i högsta hugg, när han kom tillbaka fick vi till vår förskräckelse veta att klockan redan var tolv!! Det var första natten vi fick sova alla tillsammans utan någon läskig utböling snarkandes intill. Detta resulterade alltså i att vi sov 12 timmar i sträck, härliga tider!

Det var WTC som ringde och erbjöd Olle och Lars jobb imorgon. De ska tömma containrar med möbler. För detta behövde de inhandla skor med stålhätta. Nice!

Första morgonen utan gratisfrukost. Vissa av oss provade på vegemite som verkligen smakade skit! Don´t buy it!
Om du nu inte gillar äckliga smörgåspålägg.

Resten av dagen gick åt till att äntligen fixa medicare card, leta efter lägenheter och jobb.

Pojkarna var på lägenhetsvisning i Lake Cove.
Vittnesmål;

"vi gick av vid fel hållplats. hamnade kanske 15 minuters gångavstånd från huset. husägaren erbjöd sig att hämta upp oss eftersom vi var sena. mördare?? lars satte sig bakom föraren för att lätt kunna ta strypgrepp om det hettade till. niko satte sig i passagerarsätet för att kunna dra i handbromsen vid behov. jag satte mig snett bakom föraren för att kunna nita till honom om något skulle hända. dock visade det sig att föraren var en liten kines som var potentiellt påtänd och därmed harmlös. vi insåg direkt att detta skulle bli katastrofalt. litet litet hus som låg i ett sunkigt område. när vi kom in införlivades alla farhågor. så gott som alla rum var vattenskadade. badrummet/tvättstugan hade i princip icke-existerande golv och väggarna var säkert hem åt 15 spindelkolonier. husägaren ställde sig på golvet i badrummet och då lyftes golvet i köket. niko utbrast "ehhhehhehish".. för att sedan rädda situationen med ett "nice house" för att inte uppröra huskinesen. det hela slutade med ett ömsesidigt ogillande innan vi sprang därifrån."
//Olle

Det är med andra ord inte det lättaste att hitta en schysst, billig lya här i stan.. Men imorn ska vi iväg igen för att kolla på ett annat hus och på lördag ett tredje. Får se hur det slutar.

Våran mat idag bestod av egendesignad pizza som var hostelets event denna afton. (de har olika påhitt varje kväll och för medlemmar kostar det 5 dollar (cirkus 35 sek) att äta och dricka)

Tyvärr blidde det inga bilder denna dag men vi får försöka ta igen det imorgon istället! (men bara om ni lovar att inte snåla så med kommentarerna :))Kommentarer
Postat av: Martin

Verkade ju inte vara något fel på huset! Ni har blivit för kräsna tror jag!!!!On a more serious note:

Skönt med lite jobb i vart fall och vad är Medicare card? Gör det så du kan jobba inom vården eller?

2010-09-08 @ 18:13:30
Postat av: Tomas

Haha. Bra plan när ni ska möta blivande hyresvärdar. Strypgrepp, handbroms, klapp eller ...?

2010-09-08 @ 20:30:38
URL: http://www.tomaslif.blogspot.com
Postat av: Sofia

Hejsan sötnosar!

Ok, ska bli bättre på kommentarer... för bilder vill jag se mer av :) Ni verkar ha det nice och det blir säkert ännu bättre när kosingen börjar trilla in :)Ni kan ju alltid starta ert egna harem med MOA på moodsetting, Anna på massage, Lars som chaufför till suburbia och Carro som fotograf;)Kramkram

2010-09-08 @ 20:44:13
Postat av: Catarina & Bengt

Ni är fantastiska! Underbara rapporter och bilder! Jättetrevligt att få läsa.Vi ser fram emot den spännande fortsättningen och önskar er massor med lycka till.....!

2010-09-08 @ 22:06:44
Postat av: Anonym

Åh herregud vilka fantastiska bilder! (och sjukt snyggt bloggupplägg!) Sitter och skakar lite smått av avundsjuka här hemma i vante-land. Jätte roligt att följa ert äventyr! Ser fram emot en skype-kram snart Anna! Mer kommentarer då. Ha det bra alla, keep on living the dream! Kramar!

2010-09-08 @ 23:28:33
Postat av: Linnéa

Glömde säga att det var jag som skrev föregående blogginlägg ifall det var någon själ som funderade!

Till sist: Man missar 100 procent av alla skott man inte skjuter!

2010-09-08 @ 23:30:53

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0