Helgen som var

Sista helgen i Sydney för Nicklas.
Igår natt vid tre drog han vidare för nya äventyr nere i Melbourne. Tillsammans med sitt band åkte han bil i cirkus 10 timmar och hamnade i "den mest spännande staden hittills" har vi fått höra.
Spelningen med bandet är på lördag men själv har Nicklas cirka 7-8 spelningar runt om i staden inbokade under dom två veckorna han kommer att vara där nere utan oss andra. Full rulle med andra ord. Vem vet han kanske till och med kollar in en tennismatch när han ändå är där?

Vi andra är alltså kvar i Sydney och tänkte jobba två veckor till innan vi flyger ner till Melbourne för att möta upp Nicklas. Carro och Sebastian stannar då ytterligare några dagar i Sydney för att sedan flyga till Nya Zeeland.

Helgen var varm och gosig!
Lördagen spenderades på Coogee beach. På kvällen gick vi alla till Glebe för att smaska i oss mat, resans sista middag tillsammans. Det blev pizza som vi satte oss och åt på ett mysigt litet torg. Mysigt hade vi ja, tills en kackerlacka gick till attack!

Söndag och Anna, Lars & Niko tog sig till Avalon för att hälsa på bekanta. Massa mat och annat gott blev vi bjudna på! Dom hade flertalet surfbrädor så vi tog oss till Palm beach. En fin och för en gångs skull lång strand (dagarna innan hade vi läst "20 saker man måste se/göra i Sydney innan man drar vidare och då fanns Palm beach med, det enda vi ännu inte sett/gjort av de där 20 sakerna, lyckat!). Surf, Joggingtur längs med strandkanten, fika, läsning och skitsnack tillsammans med denna härliga svenska familj stod på listan.

Sen började ännu en arbetsvecka (men nu kan vi verkligen börja räkna ner).
Idag är det dock Australia day vilket innebär public holiday, wieho! Denna dagen firas tydligen lika mycket som nyår har vi hört rykten om. På dagis har det förberetts inför Australia Day i flera veckor. Tänker på Sveriges nationaldag som i princip går obemärkt förbi, lustigt.

I måndagskväll fick vi strömavbrott i byggnaden. På nedervåningen förberedde vi oss för en attack från kackerlackorna, man vet aldrig vad dom är "up to". Dom är smartare än man kan tro. Dock var det bara någon som lagt sladden till vattenkokaren på en varm spisplatta, kanske inte det bästa beslutet.
På tal om beslut så har två av dom tyska killarna slängts ut med huvudet före efter att den ena killen missbedömde var toaletten låg i torsdagsnatt. På övervåningen kunde man vakna av förskräckta skrik "what the fuck are you doing, peeing all over our stuff??" Vilken mardröm att vakna till..

Tisdag. Första kvällen utan Nicklas och jag passade på att kolla på skräckfilm! Tillsammans med carseb, lars och några utav britterna (nästan alla är britter i våran byggnad för tillfället!)
Dock var det mer en skrattretande film med några vidriga inslag så det gick bra att somna.

Nej nu ska vi ut och kolla in Australia Day, simma lugnt!

Palm Beach
Uppbränd Nicklas svalkar sig med Alex´ finfina ansiktsmask och knävecken mot sängstommen, sköönt.

Kommentarer
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Det finns härlig cooool svalka på andra sidan jordklotet,dvs. den norra delen av jorden! Man kan rulla sig i snö,åka pulka i backarna,skridskor på isen..........Det ni!! Gå ni där och inte frys...!

Kram på er!

2011-01-29 @ 00:07:54

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0