Fast i Cairns

Jaha, tänka till räcker inte så långt när Moder Natur bestämmer sig för att vara en bitch!
Massa regn under våran tidigare tänkta sista natt ledde till översvämmade vägar vilket i sin tur ledde till att bussarna inte kunde ta oss ner till Airlie Beach. Attans! Vi anade att något ont skulle hända eftersom vi hade haft sånt flyt.
Vårat snälla hostel fixade iaf så att våra icke ombokningsbara biljetter till Withsundays och Fraser Island gick att boka om. Vi tänkte att tre dagar till i Cairns skulle magiskt lösa allting så vi sköt fram allt tre dagar.
Vi slappade i dagarna tre och det var riktigt skönt. Att vara turist på heltid tar faktiskt lite på krafterna, men jag klagar inte! Jag älskar´t! Och jag vet, att vara hemma i mörka Sverige med snö/slask och jobb/plugg mm tar en anings mer på krafterna :P
Hur som, dom tre dagarna gick och av någon anledning ville det inte sluta regna. Idag skulle vi ha åkt vidare men översvämningarna kvarstår. Så jag har panikat lite och varit irriterad på en turistbyråtant som svarade vårat rop på hjälp med irriterande stämma "rain periods happens every year, could go on for weeks, what do I know? (stupid f###ing tourists, I hate you so much)". Så istället för att sitta och stirra oss blinda på grayhounds uppdateringssida besämde vi oss för att boka ett par flybiljetter ner till Townsville. Så nu har vi alltså betalat dubbelt för att ta oss neråt kusten eftersom bussen inte ger några refunds. Synd när man inte badar i pengar men det löser sig så småningom!
Imorgon flyger vi ner till Townsville och sedan tar vi förhoppningsvis grayhoundbussen ner till Airlie Beach, sedan fortsätter våran resa som planerat (hoppas hoppas).
Tusen miljoner tack till världens bästa hostel, Globetrotters i Cairns!!

Låter som reklam men nej jag har inte fått gratis boende i utbyte mot att höja Globetrotters till skyerna (även om jag lätt tackat ja till det!), dom är helt enkelt bäst och det kan vara värt att nämna ett par gånger.
Vi hörs snart igen,
Cheers!

Kommentarer
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Nu hoppas och ber vi att det ska gå bra fortsättningsvis. Det är lite oroligt när vi får rapporter om jordbävningar och dylikt.(tänker nu närmast på Japan då..) Det är ju på er sida jordklotet som naturen spelar spratt helt klart.

Många.många kramar till er....!

2011-03-12 @ 00:25:44
Postat av: Sofia

Tur att ni fastnade på rätt hostel iaf :) Naturen har verkligen sina nycker. Ni får akta er för regn om det går utför för kärnkraftverken i Japan...

Men nu till ngt lite roligare, det är Melodifestivalfinalen ikväll så om ni inte har gjort det kan ni spana in : http://svt.se/melodifestivalen eller SVT world ;)

Må så gott!

Kramkramkramkramkram

2011-03-12 @ 10:12:47
Postat av: St Patrick

Hur har ni det med millisievertsarna? Håller tummarna för att mamma naturen är snäll mot er framöver!

2011-03-16 @ 11:22:00

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0