Oh it´s such a shame for us to part

Så var helgen över igen.
Sent på fredagkväll åkte våra kära vänner med gråa hundbussen uppåt landet, kändes lite tråkigt måste vi säga.


I fredags var det även husmöte (helt normalt i Sverige väl? för varje gång jag eller Nicklas nämnt för Dan att vi ska ha husmöte så håller han på att avlida av skratt). Jag var tvungen att gå på mötet för Lars och Niko jobbade.
Dags att planera jul! Dock var jag den enda som kom på mötet. Kände mig lite smått lurad. Trodde tavlan i köket alltid talade sanning. Vad mer kan den ha ljugit om?

Lördag. Jobbelijobb för slavarna (aka Lars och Olle) och rep för Niko och Fedriko.
Möjligen finns risken att drabbas av en sinnessjukdom om man sitter i samma rum som någon eller några som repar samma låt om och om igen. Därför flydde jag till vardagsrummet. Socialisera mera!

Söndag. Niko och jag spenderade dagen i parken tillsammans med våra brittiska och kanadensiska grannar. Nicklas underhöll med gitarr och sång medan andra läste bok. Jag gillar att prata med britterna för jag älskar dialekten! Det låter ju så himla mysigt, som att man är i en utav Harry Potter filmerna eller nåt.
Vi tog oss sedan till Newtown för att äta på vietnamesisk restaurang.
Det tog en liten stund att övertala en av britterna att äta på just den restaurangen dock. Han hade fått för sig att vietnamesiskt innebar att vi skulle få äta hund eller katt. Väl på restaurangen fick han för sig att servitören flörtade med honom. Inte lätt.

På många restauranger här gäller BYO. Alltså bring your own bottle of wine t.ex.
Du får alltså ta med dig eget vin att dricka till maten. Vilket är himla bra för det är galet vad mycket billigare det blir!

Vi sparade in pengar på flera sätt idag.
Jag glömde betala för Nicklas ris eftersom jag inte fattade att han hade köpt det separat (skäms lite nu men inte så mycket).
Nicklas spelade macho och vann ett fem dollars vad mot en av britterna när han svalde en matsked med nån superstark röd sörja. Vad gör man inte som fattig backpacker för att tjäna in lite extra kosing. Inte så farligt till en början men värre blev det och Nicklas hade svårt att konversera och salivera ett tag efter detta ytterst smarta val.


Känns himla tråkigt att lägga upp bilder från min usla kamera när man är van med proffsbilder. Men jag och Lars är himla stolta över vårat julgodis som vi har bakat under kvällen. Snöbollsklubbor!




Olle var också med och bakade på ett hörn. Goda chocolate chip cookies. Fast utan choklad förstås.. Vet inte riktigt vad det heter.
Han tyckte att jag och Lars var vuxna som bakade med avsikt att spara till jul. Dock får vi se hur mycket som finns kvar på fredag :)


Vi avslutar det hela med en härlig turistbild!

 

 


Kommentarer
Postat av: Catarina,Bengt,Carolina

Håll humöret uppe och lycka till på båda håll!

Allting har sin tid...

2010-12-19 @ 17:24:47
Postat av: Svante

Du Anna, undervärdera inte dina bilder, kämpa på du har ju fått med hela LG och dessutom en "massa" godis för mer blev det väl inte kvar när ni var klara. Vilken stil LG har föresten...

2010-12-20 @ 22:56:30
Postat av: Carro & Sebbe

Mysigt med julgodis och übergreatos bild på Lars & Nicklas. Vi vill se mer! :)

2010-12-21 @ 08:09:28

Skriv gärna en rad eller två så blir vi jätteglada :) :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0